+359/877810841

360º продуктова фотография

Какво е 360° продуктова фотография?

 

Всеки онлайн магазин има една ясна цел – да се отличи от конкуренцията, за да може да продава повече. В зависимост от продуктите, които предлага, в много случаи си заслужава една допълнителна инвестиция в това да имате нещо, което кара клиентите да „Уау“-нат и никога да не Ви забравят! 

360-градусовата фотография за помещения е вече позната и разпространена техника, но как би изглеждал един продукт в този формат? Цели 48 отделни снимки са съединени по начин, позволяващ на Вашите клиенти да огледат продукта, който им предлагате, от всеки един ъгъл (хоризонтално) без прескачане и с абсолютен контрол на завъртането. Не само формата на продукта, но и материалът, от който е изработен се вижда с много повече яснота. Този тип интерактивна фотография е в пъти по-интуитивна за потребителите, които отварят сайта Ви от мобилни устройства, отколкото стандартното превключване от една снимка на друга, освен това, забавяне при завъртането на практика няма и изглежда почти като видео, което ние контролираме. Уверете се сами:

Примери за продукти, подходящи за 360-градусово представяне*:

Обувки, Чанти, Играчки, Електронни продукти, Декоративни продукти, Опаковани стоки, Антикварни продукти, Други

*360-градусови снимки на продукти със силни отблясъци или размери по-големи от 40 см на 40 см биха имали различна стойност.

Имате Въпрос?

Сържете се с нас, отговаряме на всяко запитване!

Попълнете формата с колкото се може повече разяснение на Вашето запитване за да сме максимално точни и бързи с нашият отговор!

* Моля, прегледайте нашите често задавани въпроси и техническа документация, тъй като отговорите на Вашите въпроси може да се съдържат вече в тях.

Съобщението е изпратено успешно!