+359/877810841

ОНЛАЙН ВИДЕО МАРКЕТИНГ

Какво представлява видео маркетингът?

Използването на видео във вашата комуникационна стратегия с цел промотиране на вашия бранд се нарича маркетинг чрез видео. Това е един от инструментите, които най-силно привличат вниманието на потребителите. Когато гледаме видео, ние се потапяме напълно в съдържанието, което образува неизменна връзка между нас и екрана. Според Online Publishers Association, 80% от хората си спомнят напълно видео реклама, която са гледали в последните 30 дни. Дори само този резултат, съчетан с впечатляващата статистика от изследване на ComScore, че 64% от хората са по-склонни да си купят продукт или да използват услуга след гледане на видео по темата, говорят достатъчно за силата на видео маркетинга.

Създаване на видео съдържание

  • Видео реклама на продукт

  • Промоционално видео за бизнес

  • YouTube канал за бизнес – Планиране, създаване, поддръжка и развитие на професионален YouTube канал.

  • Професионално вертикално видео

  • Изработка на онлайн видео-курс (свържете се с нас за повече информация)

Какви са предимствата ви?

  1. Главното ни предимство е над 10-годишният опит, който имаме в създаването на видео съдържание. Резултатите от него са красноречиви – видеата ни имат общо над 20 милиона органични гледания. Ние знаем как да помогнем за правилното представяне на бизнеса Ви и самите Вас.

  2. С цел по-висока възвръщаемост на инвестицията, ние се стремим към създаването на максимално гъвкаво съдържание, което в следствие да се използва за различни от първоначалната цел. Например, предлагаме видеото да може да бъде изрязано в квадратен формат (1:1) или вертикален формат (9:16) и така да бъде използвано повече от веднъж.

  3. Видео съдържанието, което създаваме включва графични елементи, ефекти и музика, като всички са лицензирани и употребата им е абсолютно легална.

  4. Заради оптимизирания ни работен процес сме в състояние да създадем голям обем от качествено видео съдържание за кратък период от време. Всеки член на екипа ни има строго специфични задачи, което позволява подобна бързина на работата, без това да бъде за сметка на качеството.

Кога ще е готово всичко?

Всеки проект е различен и отнема различно време за изработка. След  организацията и записа на самото съдържание, времето за обработка е от 1 до 7 дни в зависимост от целите на видеото. Когато обсъдим конкретния проект, можем дефинираме точни срокове.

 

Когато се работи дългосрочно и с голям обем съдържание за социалните мрежи, винаги се стремим към създаването на авансов материал за приблизително месец напред, за да се избегнат пропуски на публикации и забавяния.

Транспортни разходи

За локациите, които се снимат в град Пловдив, транспортните разходи са безплатни. Когато събитието е на повече от 50 км. от града,  към крайната цена се добавя 0,39 лв/км. Дистанцията се изчислява чрез Google Maps. 

Заплащане и предплата

При заснемането на материала се заплаща 50% от общата цена, а останалите 50%, когато получите завършения продукт.

Имате Въпрос?

Сържете се с нас, отговаряме на всяко запитване!

Попълнете формата с колкото се може повече разяснение на Вашето запитване за да сме максимално точни и бързи с нашият отговор!

* Моля, прегледайте нашите често задавани въпроси и техническа документация, тъй като отговорите на Вашите въпроси може да се съдържат вече в тях.

Съобщението е изпратено успешно!