+359/877810841

Мейл Списъци

Намерете целевата си група и рекламирайте с актуалните си списъци с адреси само там, където има интерес към вашите стоки или услуги.

Ние сме специализирани в предоставянето на изгодни и актуални адреси за привличане на нови клиенти (по принцип не предлагаме адреси за частни лица).
  • Вашият рекламен бюджет не трябва да бъде излишно оформен, просто изпратете рекламата си до вашата конкретна целева група. Ние не само ще ви предоставим актуални списъци с адреси, съобразени с вашата целева група, но също така можем да разпечатаме и изпратим вашите имейли или да изпратим факсове срещу малка допълнителна такса. 
Стратегия
Нашите фирмени списъци с адреси се актуализират редовно, така че винаги можете да работите с актуални адреси. Чрез доставка по пощата, например, 98% от писмата обикновено се доставят на целевите клиенти.
Екип
Нашият екип от около 25 служители се занимава с подробно проучване и актуализиране на нашата адресна база данни от около 5 милиона фирмени адреси, предимно от Европа.
  • Можем също така да отпечатаме закупените ви адреси върху самозалепващи етикети и да ви ги изпратим. Просто се свържете с нас!
  • ОТКАЗВАНЕТО/СПОРАЗУМЕНИЕ НА B2B КЛИЕНТА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! (GDPR НЕ Е ПРОМЕНИЛ ТОВА!)

Разкажете ни за Вашият проект

Ще се опитаме да Ви помогнем и да открием правилната стратегия за Вас