+359/877810841

Изработка на Сайт

УЕБ САЙТЪТ ВИ Е ВАШЕТО ЛИЦЕ ПРЕД СВЕТА! ТОЙ НЕ САМО ИГРАЕ РОЛЯТА НА ПРОДАВАЧ И ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МАРКАТА, НО Е И ВАШАТА ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С НАСТОЯЩИ И ПОТЕНЦИАЛНИ КЛИЕНТИ.
 

CometRiders е лидер в изработката на уеб сайтове. Благодарение на добре подбрания й екип от специалисти, компанията има капацитета да разработва проекти – от планирането, през разработката, до оптимизацията и поддръжката на Вашия бизнес сайт!

Ако искате сайтът Ви да бъде изграден според последните тенденции в уеб дизайна, да бъде удобен и опростен за Вашите клиенти, ние ще се погрижим да изпълним Всичките Ви изисквания!

РЕШЕНИЯ ЗА ВСЕКИ БИЗНЕС

ОНЛАЙН МАГАЗИН
Ако заложите на модерен и креативен дизайн, адаптиран за мобилни устройства, добра SEO оптимизация и реклами във Facebook и Google, потенциалните Ви клиенти няма да се забавят!
УЕБ САЙТ
Ерата на визитните картички отдавна приключи! Време е да бъдете иновативни и да се фокусирате в развитието на бизнеса Ви в дигиталния свят. Вашият уеб сайт е най-добрата реклама на продуктите или услугите, които предлагате!
Изграждане на сайт за хотел
Освен авторитет пред потребителите, персонализирано изживяване и улеснение собстсеният сайт Ви дава възможност да получавате дълготрайни резултати и разпознаваемост на бранда Ви.
WordPress се използва от 41,4% от топ 10 милиона уебсайта към май 2021 г., WordPress е едно от най-популярните и използвани системи за управление на съдържанието.
WordPress 41.4 %
Shopify 3.5 %
Joomla 2.1 %
Squerespace 1.6 %
WIX 1.6 %
Други 49.8 %
На какво да обърнем внимание, когато избираме дигитална агенция за изработка на сайт?
  1. Правилният избор на дигитална агенция, разбира се, е ключов момент, когато търсите надежден партньор в развитието на Вашия бизнес. От селекцията Ви, ще зависи дали уеб сайтът ще се развие до степен, от която ще Ви носи приходи, или просто ще съществува в интернет пространството, без да бъде забелязан.

    Когато търсихме отговор на текущия въпрос, ние решихме да направим едно вътрешно проучване, в което всеки един от нашите специалисти трябваше да отговори на базата на неговите виждания. Тези от тях, които бяха в съвсем друга сфера и опитът им от към изработката на сайт беше нулев, ни отговориха, че ще разгледат нашия сайт – визия, подреденост и най-важното, цени, и на базата на всичко това, ще направят своята преценка.

 

  •  Имайки предвид, че по-голямата част от търсещите такава информация имат минимален, а доста често и никакъв опит, ние предвидихме, че е задължително „визитната ни картичка“ да бъде максимално дизайнерски изпипана. „Да хваща окото веднага“, както се изрази единият ни колега. Разполагайки с такъв тип сайт, можете да се борите и за по-високи цени. Веднага ще Ви обясним защо. Да, вярно е, че всеки един от нас, търси това, което хем да е хубаво и добре изработено, хем да е на ниски цени. Ако искате лоялни клиенти, които да Ви носят приходи, ще се наложи да заложите на качеството, съответно по-високата цена. Още повече, че психологията на потребителя е, че ако е евтино, „значи нещо му куца“. В заключение, добра визия и съобразени с нея цени!

Имате Въпрос?

Сържете се с нас, отговаряме на всяко запитване!

Попълнете формата с колкото се може повече разяснение на Вашето запитване за да сме максимално точни и бързи с нашият отговор!

* Моля, прегледайте нашите често задавани въпроси и техническа документация, тъй като отговорите на Вашите въпроси може да се съдържат вече в тях.

Съобщението е изпратено успешно!